Library Catalogue, University of Skövde

   
Näring och hälsa / Ulla Johansson & Anna Stubbendorff.
Your basket is empty
Vis
Location
  • 613.2
Main Entry - Personal Name
  • Johansson, Ulla, 1946- Författare/medförfattare
Title Statement
  • Näring och hälsa / Ulla Johansson & Anna Stubbendorff.
Publication, Distribution, etc. (Imprint)
  • Lund : Studentlitteratur, 2020
Dewey Decimal Classification Number
  • 613.2
Edition Statement
  • Fjärde upplagan
Physical Description
  • 471 sidor illustrationer 25 cm
General Note
  • Tidigare utgåva av Ulla Johansson
Summary, etc
  • Hur ser vårt näringsbehov ut genom vår livscykel? Finns det någon kost som är överlägsen alla andra? Varför tros rödbetor vara nyttigt? I vilka livsmedel finns vitamin D? Var hittar veganer omega-3-fettsyror? I boken finns svaren på dessa och många fler frågor tillsammans med grundläggande kunskap och nya rön inom området näring och hälsa...
Subject - Topical Term
  • Nutrition
  • Vegetarisk mat
  • Dietik
  • Nutritional Sciences
  • Nutrition
  • Vegetarian cooking
  • Dietetics
Added Entry - Personal Name
  • Stubbendorff, Anna, 1980- Författare/medförfattare
ISBN
  • 9789144125947
*00009257cam a2201645 i 4500
*001462262
*00520200903104236.0
*008200612s2020    sw |||||||||||000 0|swe|c
*020  $a9789144125947$qflexband
*035  $a(OCoLC)1158121785
*035  $a(SE-LIBR)s4hgqsrcqxvxvvn8
*041  $aswe
*08204$a613.2$223/swe
*1001 $aJohansson, Ulla,$d1946-$4aut
*24510$aNäring och hälsa /$cUlla Johansson & Anna Stubbendorff.
*250  $aFjärde upplagan
*264 1$aLund :$bStudentlitteratur,$c2020
*300  $a471 sidor$billustrationer$c25 cm
*336  $atext$btxt$2rdacontent
*337  $aunmediated$2rdamedia
*338  $avolume$bnc$2rdacarrier
*500  $aTidigare utgåva av Ulla Johansson
*520  $aHur ser vårt näringsbehov ut genom vår livscykel? Finns det någon kost som är överlägsen alla andra? Varför tros rödbetor vara nyttigt? I vilka livsmedel finns vitamin D? Var hittar veganer omega-3-fettsyror? I boken finns svaren på dessa och många fler frågor tillsammans med grundläggande kunskap och nya rön inom området näring och hälsa...
*650 7$aNutrition$2sao
*650 7$aVegetarisk mat$2sao
*650 7$aDietik$2sao
*650 2$aNutritional Sciences
*650 0$aNutrition
*650 0$aVegetarian cooking
*650 0$aDietetics
*7001 $aStubbendorff, Anna,$d1980-$4aut
*852  $h613.2
^
No reviews exists for this book.
Click here to be the first to write a review.
Vis
Send to
IdStatusDue dateOwnerShelf
Ex1Available on shelf Högskolebiblioteket i Skövde613.2